Om os

Maison Copenhagen er beliggende på Frederiksberg i København. Hos os finder du møbler og interiør til både dit hjem og din virksomhed. Vi har omhyggeligt håndplukket kollektioner fra flere forskellige leverandøre rundt omkring i verden. Alle vores møbler og accessoires er af høj kvalitet og vi er sikker på, passer i de traditionelle skandinaviske hjem – hvad enten du ønsker at pifte det minimalistiske hjem op med vores flotte rå træprodukter eller mangler det sidste touch til at løfte din indretning.


Hvis du ønsker luksusiøse møbler og interiør, noget ud over det sædvanlige, så finder du det også hos Maison Copenhagen.Vi er også blevet forhandler af Eichholts, der gennem årerne er vokset til en af verdens mest kendte og velrenommerede grossister af luksusdesignmøbler, belysning og accessoires. Mange af deres high-end interiørartikler er moderne fortolkninger af lokkende antikvititer. De er kendt som den ultimative destination for overdådige interiør og møbler. Ud over det private, har Eichholtz også indrettet mere end 10.000 prestigefyldte restauranter, hoteller, natklubber og butikker verden rundt. Alle deres møbler og accessories kan bestilles hjem på ordre.

 

Derudover er vi også forhandler af andre luksuriøse brands.

Kom endelig forbi og oplev den unikke stemning, føl på de lækre materialer og se de flotte møbler og accessoires med egne øjne.